Меню
Вашата количка

Combizim / Комбизим

Combizim / Комбизим
Горещо предложение
Combizim / Комбизим

ЗАБЕЛЕЖКА:

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ !!!
МОЛЯ ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ СЪС СЛЕДНОТО УКАЗАНИЕ :
С добавянето на този продукт в кошницата Вие потвърждавате , че той е предписан от ветеринарен лекар на вашия домашен любимец и сте запознати с начина му на използване. Запознати сте с дневната доза и периода на прилагане.

  • Наличност: В наличност
  • Модел: 330310-31
цена 12.00 лв

Combizim / Комбизим

Олеозна суспензия с антибиотици, глюкокортикоиди в комбинация с протеолитични ензими за перорално и външно приложение за кучета и котки.

1 ml съдържа: Активни субстанции
Tetracycline hydrochloride: 30,0 mg
Neomycin sulphate: 22,5 mg
Prednisolone acetate: 2,0 mg
Chymotrypsine: 120,0 FIP-E (отгов. на 0,4 mg)
Trypsin: 12,0 FIP-E. (отгов. на 0,4 mg)
Papaine: 1,5 FIP-E. (отгов. на 1,0 mg)

Ексципиенти:
Ланолин
Триглицериди

Видове животни, за които е предназначен ВМП: Кучета и котки.

Терапевтични показания: За лечение на възпаления на храносмилателния тракт (ентерити), на дихателните пътища (бронхити и пневмонии), на ставите (артрит) и на слуховия апарат (външно при отит) при млади животни; вторични инфекции след вирусни заболявания; третиране на външни рани.

Противопоказания: Няма.

Неблагоприятни реакции: След локално приложение на протеолитични ензими може да се стигне до оток, който се резорбира без усложнения.
Ако забележите някакво сериозно въздействие или други ефекти, вследствие от употребата на този ВМП, които не са описани в тази листовка, моля незабавно да уведомите Вашия ветеринарен лекар.

Дозировка за всеки вид животно, метод и начини на прилагане: Перорално: 0,4 ml/kg т.м. ориентировъчна дозировка 2 пъти дневно в разстояние на 12 часа в продължение на 3 – 5 дни. Външно: Няколкократно намазване до оздравяването на раната.

Специални условия за съхранение на продукта: Да се съхранява далеч от погледа и на недостъпни за деца места. Да се съхранява в хладилник (2 °C – 8 °C).


Напишете отзив